Hrvatski rukometaš briljirao u Ligi prvaka. Zabio je sedam golova u pobjedi

Foto: EPA

U SUSRETU trećeg kola skupine b rukometne Lige prvaka Pick Szeged je pobijedio Nantes 33:32 uz sedam golova hrvatskog reprezentativca Marija Šoštarića. Druga je to pobjeda mađarskog sastava koji se probio na drugu poziciju ljestvice iza Barcelone, koja je jedina u prva tri kola ostvarila tri pobjede.

Šoštarić je uputio deset udaraca i postigao sedam golova. Bence Banhidi i Richard Bodo dodali su po pet golova, dok se hrvatski rukometaš Marin Jelinić nije upisao među strijelce. Na suprotnoj strani najefikasniji je bio Španjolac Valero Rivera Folch s deset golova, dok je Aymeric Minne dodao šest golova. Hrvatski vratar Ivan Pešić upisao je dvije obrane.

Ostale utakmice odigrane su u srijedu

Preostale tri utakmice iz ove skupine odigrane su u srijedu. Zagreb je poražen na gostovanju kod Kolstada 25:29, Barcelona je kao gost porazila Kielce 32:28, dok su Aalborg i Magdeburg odigrali 33:33.

Na ljestvici vodi Barcelona sa šest bodova, Pick Szeged ima četiri, a Magdeburg i Aalborg po tri. Preostale četiri momčadi, među kojima je i Zagreb, imaju po dva boda. U četvrtom kolu Zagreb će 9. listopada ugostiti Pick Szeged, dok se dan kasnije sastaju Magdeburg - Industria Kielce, Barca - Aalborg te Nantes - Kolstad.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.