HNL

Igrači Rijeke nakon odlaska Bišćana više neće davati izjave. Evo zašto

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke neće davati izjave medijima do daljnjega.

"Silenzio stampa" na snagu je stupio odlaskom Igora Bišćana s riječke klupe, a pojedinim predstavnicima medija igrači nisu htjeli davati izjave već u Bujama poslije odluke o odgodi utakmice šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv istoimenog četvrtoligaša.

Šutnja će se nastaviti do listopadske reprezentativne stanke. Kapetan Alexander Gorgon u ime svlačionice objavio je tu vijest na svojem Instagram profilu.

"Mi smo trenutno u situaciji u kojoj trebamo mir i koncentraciju za predstojeće susrete. U posljednje vrijeme određeni novinski napisi koji su izvađeni iz konteksta naših izjava remetili su mir u svlačionici. Zbog navedenog odlučili smo da će do reprezentativne pauze igrači izjave vezane uz utakmice objavljivati na službenoj web stranici kluba. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju", napisao je Gorgon.

Žele mir i ljuti su zbog nekih medija koji su izvrtali kontekst njihovih izjava

Prvotimci riječkog prvoligaša na ovaj potez odlučili su se iz dva razloga. Prvi je da žele mir i koncentraciju u ovom turbulentnom periodu u kojem su izgubili jednog, a ekspresno dobili drugog trenera. Drugi je taj što ih ljuti način na koji je izvađena iz konteksta i interpretirana izjava anonimnog igrača koja je procurila u javnost.

Podsjetimo, nakon utakmice i remija s Hajdukom na Rujevici (1:1) anonimni nogometaš Rijeke navodno se žalio na Bišćanove metode na treninzima, o čemu se sam Bišćan očitovao na presici nekoliko dana kasnije poslavši znakovitu poruku kojom je potvrdio da mu svlačionica nije okrenula leđa.

Čudesna podrška bivšem treneru

Da igrači nisu okrenuli leđa Bišćanu, svjedoči i način na koji su se ponijeli nakon što je podnio ostavku u Puli. U svlačionici nakon te utakmice bilo je suza, tuga je bila vidno prisutna i danima nakon toga oko kluba. Igrači su se emotivnim porukama oprostili od Bišćana, klub mu je posvetio dirljiv video, a nakon utakmice pobjedu je njemu i njegovom stručnom stožeru posebno posvetio veznjak Stjepan Lončar.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.