Igrači Veleža nakon debakla morali su pred navijače. Pogledajte kako je to izgledalo

Screenshot: X

VELEŽ iz Mostara ispao je u prvom kvalifikacijskom pretkolu za Konferencijsku ligu. Danas ga je u Andori pobijedio Inter Escaldes 5:1 te ukupnim rezultatom 6:2 prošao u sljedeću rundu. BiH predstavniku se dogodila jedna od najvećih blamaža u povijesti. Nakon utakmice igrači su stali pred svoje ultrase, koji se nazivaju Red Army. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ispadanje kultnog kluba BiH od druge momčadi Andore

Inter je prošle sezone završio drugi u andorskom prvenstvu s tri boda iza prvaka Santa Colome. Triput je bio prvak svoje zemlje, posljednji put prije dvije godine. U sljedećem pretkolu igrat će protiv AEK-a iz Atene. Inter nikada nije dogurao dalje od drugog pretkola u UEFA-inim natjecanjima, u kojima sudjeluje od 2020. godine. 

Inter prema Transfermarktu vrijedi 3.62 milijuna eura, a Velež prema istoj stranici vrijedi 5.8 milijuna eura. Velež je prošle sezone završio na trećem mjestu Premijer lige, iza Borca i Zrinjskog. Velež je prije dvije godine također doživio blamažu. Tada je u istom ovom natjecanju ispao u prvome pretkolu od malteškog Hamrun Spartansa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.