VIDEO Igrao je na derbiju, kroz mećavu se probio do Splita pa zabio Manchester Cityju

Foto: HNK Hajduk Split

JUNIORI Hajduka pobijedili su Manchester City 2:1 u osmini finala Lige prvaka mladih na Poljudu. Prvi pogodak za Hajduk zabio je Roko Brajković, a drugi Mate Antunović. Za City je pred sam kraj prvog dijela pogodio veznjak Oscar Bobb, no Hajduk je sjajno odveo utakmicu do kraja i prošao u četvrtfinale.

ROKO BRAJKOVIĆ, 17-godišnji napadač Hajduka, donio je vodstvo Hajduku pogotkom u 24. minuti. Nespretno je reagirao Cityjev vratar Murray-Jones, izašao je na 20-ak metara od gola i pokupio dugo dodavanje ispred Antunovića, ali na loptu je natrčao Brajković te ju je preciznim udarcem iz prve smjestio u praznu mrežu.

VIDEO: Arena Sport

Brajković je u posljednji čas stigao iz Zagreba kako bi pomogao juniorskoj momčadi. Trener seniora Ivan Leko dao mu je desetak minuta u derbiju protiv Dinama, u kojem je ušao s klupe umjesto Filipa Krovinovića. Brajković se kroz mećavu koja je zahvatila Hrvatsku morao probijati do Splita.

Hajduk je u prvom poluvremenu zabio još jedan gol. Mate Antunović zabio je u 34. minuti. Sjajnim dodavanjem vanjskom pronašao ga je Noa Skoko, a Antunović je izvrtio čuvara i udarcem u bliži kut nasamario loše postavljenog Murray-Jonesa.

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.