HNL

Indijci oduševljeni objavom Šibenika: Liga prvaka stiže u vaš grad

Foto: HNK Šibenik

ŠIBENIK je danas objavio da je potpisao jednogodišnji ugovor s 28-godišnjim indijskim braničem Sandeshom Jhinganom. 

Ta vijest izazvala je veliko oduševljenje među Indijcima jer je Jhingan jedan od najomiljenijih indijskih nogometaša, a ovo će mu biti prvo nogometno iskustvo izvan domovine. Indijci su proteklih dana pohrlili na Šibenikove društvene mreže, posebice na Instagram. Njih preko tisuću postalo je pratiteljima hrvatskog kluba i sada svaka objava ima na desetke, a neke i na stotine komentara u kojima su Indijci prvo tražili predstavljanje svog miljenika, a zatim mu i poželjeli sreću u HNL-u.

"Dobrodošao, kralju Indije", napisao je Šibenik i dodao da u ugovoru postoji mogućnost da se on produlji na još jednu sezonu. Ta objava na Instagramu i Facebooku ima rekordnih 15 tisuća lajkova.

Među komentarima novih pratitelja Šibenika najviše lajkova skupio je komentar Indijca koji je napisao da će se u Šibeniku sljedeće sezone igrati Liga prvaka. Ostali Indijci uvjeravaju Šibenčane da su dobili pouzdanog braniča, jednog od najboljih indijskih nogometaša i da će biti oduševljeni njegovim liderskim, ali i tehničkim sposobnostima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.