Influencer s milijun pratitelja objavio što je radio s Perišićem na Poljudu

Screenshot: Instagram

IVAN PERIŠIĆ dobio je poštedu u Hajduku, odnosno godišnji odmor. Vratio se s Eura na kojem je Hrvatska ispala u skupini i dobio slobodno do 12. srpnja, kada bi se trebao pridružiti ostatku momčadi. Oni su trenutačno na pripremama na Bledu pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa.

Hajduk je tamo odigrao tri pripremne utakmice, a čeka ga zadnja, protiv Fenerbahčea. Zatim se vraća u Split pripremiti se za kvalifikacijske utakmice Konferencijske lige protiv HB Torshavna s Farskih otoka. Prvu utakmicu Hajduk igra na Poljudu 25. srpnja, a uzvrat je 1. kolovoza.

Dok mu se suigrači pripremaju u Sloveniji, objavljen je video Perišićevog challengea na Poljudu, snimljen prije tri mjeseca. Snimio ga je influencer Mo Ali Hedydarpour, koji na Instagramu ima više od milijun pratitelja.

Proslavio se snimajući izazove s nogometnim zvijezdama. Nakon što je to napravio s Neymarom, Fodenom i Brunom Fernandesom, svratio je na Poljud, gdje je uposlio Perišića i Leona Dajakua. Video izazova s njima objavio je na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.