SKIJAŠKI SKOKOVI

Innsbruck je otkazan, Četiri skakaonice imat će rasplet kao i 2008. godine

Foto: Profimedia

OVOGODIŠNJE, 70. izdanje tradicionalne Novogodišnje turneje u skijaškim skokovima okončat će se s dva natjecanja u Bischofshofenu u srijedu i četvrtak nakon što je natjecanje koje se u utorak trebalo održati u Innsbrucku otkazano zbog prejakog vjetra, objavio je Međunarodni skijaški savez (FIS).

Ponovit će se tako situacija iz 2008. godine kada je također natjecanje u Innsbrucku otkazano zbog vjetra te je nadoknađeno u Bischofshofenu.

Kobayashi u vodstvu

Organizatori su također objavili da su poništene i kvalifikacije održane u Innsbrucku u ponedjeljak te da će se nova kvalifikacijska runda za natjecanje u srijedu održati uoči samog natjecanja. Također, i kvalifikacije za četvrtak održat će se na sam dan natjecanja. U srijedu će kvalifikacije početi u 13 sati, a natjecanje u 16.30 sati, dok će se u četvrtak kvalifikacije održati od 14.30, a natjecanje od 17.30 sati.

Nakon prva dva natjecanja na Turneji, održana u Oberstdorfu i Garmisch-Partenkirchenu, vodi Japanac Ryoyu Kobayashi ispred Norvežanina Mariusa Lindvika i Slovenca Lovre Kosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.