Insajder: Baturinu žele Manchester United i Real. Preporučio ga je Modrić

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (39) predložio je Realu svog nasljednika tako što mu je preporučio kupnju 18 godina mlađeg veznjaka Dinama. Ovo piše Patrik Berger, upućeni novinar Sky Sportsa. Dodaje da su za Baturinin transfer favoriti Real i Manchester United, ali da ga želi još nekoliko klubova te da je ovog ljeta on odučio ostati u Dinamu, iako su ponude poslali Atletico, Roma i Fiorentina. 

Fiorentina je bila jako zainteresirana i poslala je Dinamu tri ponude, s time da je zadnja iznosila 18 milijuna eura fiksno, uz bonuse i postotak od sljedeće prodaje. Dinamo je tu ponudu odbio. Pomogao je u tome i sam igrač, kojemu se nije ovog ljeta išlo iz Maksimira. Osobito nakon što je osigurana Liga prvaka. Baturina je za Dinamo odigrao 128 utakmica, s učinkom od 16 golova i 32 asistencije. Ima ugovor do ljeta 2028. Ima pet nastupa za Hrvatsku.

Turski insajder Ekrem Konur, inače novinar ESPN-a i Goala, nakon derbija Dinama i Hajduka prošlog vikenda pisao je da su na Maksimir zbog Baturine stigli skauti Reala, Manchester Uniteda, Intera i Benfice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.