Inter će u finalu Lige prvaka igrati bez jednog od svojih junaka iz polufinala?

Foto: EPA

MILANSKI Inter vjerojatno će finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja morati odigrati bez svog standardnog člana udarne momčadi, armenskog nogometaša Henriha Mhitarjana. U uzvratnom polufinalnom susretu Lige prvaka protiv Milana armenski 34-godišnji vezni igrač ozlijedio je bedreni mišić te ga je na terenu zamijenio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović krajem prvog poluvremena.

Iz Intera su potom službeno objavili o kakvoj ozljedi je riječ, a ujedno je najavljeno da Mhitarjan neće igrati u važnim posljednjim prvenstvenim utakmicama, u kojima se Inter bori za jednu od prve četiri pozicije koje vode prema Ligi prvaka i iduće sezone, kao ni u finalu talijanskog kupa protiv Fiorentine. U klubu prvenstveno žele Mhitarjanu dati vremena da se pokuša oporaviti i zaigrati jedino u finalu Lige prvaka.

Ove sezone Mhitarjan je postigao pet golova uz dvije asistencije u svim natjecanjima, dok je startao u 11 od 12 utakmica Lige prvaka. Zabio je i drugi gol u 2:0 pobjedi Intera u prvom polufinalnom susretu protiv Milana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.