Ishii o borbi za život: Gornji dio tijela mi je paraliziran, izgubio sam 20 kilograma

Foto: Instagram (Satoshi Ishii)

JAPANSKI borac s hrvatskom putovnicom Satoshi Ishii (37) oglasio se na Instagramu nakon dramatične objave u kojoj je otkrio kako se bori za život. Podsjetimo, Ishii je prije šest dana objavio fotografiju iz bolničkog kreveta u Japanu te napisao kako je prošao tri operacije zbog misteriozne bolesti.

Objavio nove informacije nakon drame

Danas je otkrio: "Napokon sam otpušten iz bolnice. Prije nekoliko tjedana, moj vratni disk i vratna kralješnica dobili su infekciju koja se razvila u sepsu. Zadnja operacija bila mi je 5. kolovoza i do jučer sam primao antibiotike preko infuzije. Moja težina pala je na 97 kilograma. Gornji dio tijela mi je paraliziran.

Moram nastaviti s odlascima u bolnicu na rehabilitaciju, provjere krvi i magnetske rezonance. Hvala bolnici što mi je spasila život. Puno hvala svima na lijepim porukama... Stvarno to cijenim. Pokušavam svima odgovoriti koliko god mogu. Vaše poruke me čine snažnim i želim se ponovno boriti."

Cro Copov štićenik

Ishii je zbog infekcije izgubio 20 kilograma. Na vrhuncu forme imao je 115 kilograma. U ožujku je objavio odlazak u mirovinu, a potom se vratio u Japan. Ondje se bavi cvjećarstvom. Ishii je svoju odluku obznanio Tokyo Sportsu: "Idem u mirovinu. Nakon što se umirovim, želim živjeti u Fukoki i raditi na pola radnog vremena", otkrio je i dodao kako se planira zaposliti u cvjećarnici: "Moći ću naučiti nazive cvijeća i kako ga uzgajati."

Nakon 14-godišnje karijere u kojoj je osvojio zlato u judu na Igrama 2008. u Pekingu, Ishii se odlučio povući. Okušao se i u MMA-u, gdje je odradio 39 borbi. Imao je 25 pobjeda, 13 poraza i jedan remi. Posljednji meč odradio je u PFL-u, kada je u kolovozu prošle godine izgubio od Danila Marquesa. Mirko Filipović ga je dva puta pobijedio u karijeri. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.