Ishii se bori za život. Objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta

Foto: Instagram (Satoshi Ishii)

JAPANSKI borac s hrvatskom putovnicom Satoshi Ishii (37) nalazi se u životnoj opasnosti. Umirovljeni borac je na Instagramu objavio situaciju u kojoj se nalazi. Na fotografiji je Ishii na bolničkom krevetu. U opisu je napisao: "Borim se protiv neočekivane bolesti. Bio sam na hitnoj operaciji tri puta po dva tjedna. I prošao sam najgori dio, polako se oporavljam.

Vratit ću se svojim ciljevima što je prije moguće. Zahvaljujem liječniku što mi je spasio život i hvala svima koji me podupiru bez obzira na to što se dogodilo." Nije poznato o kojoj je bolesti riječ. Ishii je dobio brojne poruke podrške. Ishii pet godina ima hrvatsko državljanstvo, a godinama je trenirao kod Mirka Filipovića.

Vratio se u Japan prije pet mjeseci

U ožujku je objavio odlazak u mirovinu, a potom se vratio u Japan. Ondje se bavi cvjećarstvom. Ishii je svoju odluku obznanio Tokyo Sportsu: "Idem u mirovinu. Nakon što se umirovim želim živjeti u Fukoki i raditi na pola radnog vremena", otkrio je i dodao kako se planira zaposliti u cvjećarnici: "Moći ću naučiti nazive cvijeća i kako ga uzgajati.

Nakon 14-godišnje karijere u kojoj je osvojio zlato u judu na Igrama 2008. u Pekingu, Ishii se odlučio povući. Okušao se i u MMA-u, gdje je odradio 39 borbi. Imao je 25 pobjeda, 13 poraza i jedan remi. Posljednji meč odradio je u PFL-u kada je u kolovozu prošle godine izgubio od Danila Marquesa. Mirko Filipović ga je dva puta pobijedio u karijeri. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.