Ispala s Wimbledona pa se slomila pred novinarima zbog bankrota. "Ne pitajte ništa"

Foto: EPA-EFE

BRITANSKA 31-godišnja tenisačica Tara Moore vratila se ove godine na Wimbledon nakon dvogodišnje suspenzije, koju je dobila zbog uzimanja nedopuštenih sredstava na turniru u Bogoti 2022. godine. Bila je najbolja britanska tenisačica u parovima i onda je krenula u pravnu borbu da dokaže svoju nevinost.

Moore je i dalje na sudu, a ove godine se vratila na Wimbledon gdje je igala u paru sa Sarah Beth Grey i ispala odmah u prvom kolu. Nakon meča je bila na press konferenciji na kojoj se slomila i otkrila da duguje 230.000 eura za sudske troškove. Preko crowdfundinga skuplja novac za suđenje i skupila je tek 12.000 eura.

Slomila se pred novinarima

"Iskreno, pomiješane su mi emocije. Mislim da je bilo puno trenutaka kada sam bila sretna i oduševljena što sam opet na terenu, ali postoje trenuci, kao na primjer sada, kada sam jako emotivno pogođena jer je teško. Jako je teško. Teško je jer mi toliko znači što sam se vratila i uvijek je posebno igrati ovdje", rekla je Moore, koju su novinari nakon toga pitali kako namjerava vratiti dug:

"Ne pitajte me to, ne tjerajte me da plačem još više", odgovorila je Moore. Ona je u karijeri osvojila nešto manje od 600.000 dolara od turnirskih nagrada, ali je novac kroz karijeru potrošila na razne troškove, a onda i na suđenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.