Istra emotikonom cirkusa odgovorila na Dalićevu izjavu o SHNL-u i igračima iz njega

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NOVINARI su Zlatka Dalića jučer na presici pitali sljedeće pitanje: "Rekli ste da u SHNL-u baš i nema igrača za reprezentaciju. Je li se promijenilo Vaše mišljenje?" Dalićev odgovor izazvao je dosta bure u hrvatskoj nogometnoj javnosti.

"Gledamo igrače koji nam trebaju i koji mogu. Podražaj je Europa, utakmice s Istrom, Varaždinom i Slaven Belupom nisu mjerilo. Pratimo, igrači koji se nametnu, dobit će priliku. Ne podcjenjujem SHNL, ali realnost je nešto drugo", poručio je Dalić te tako prozvao, ali i uvrijedio dobar dio klubova u SHNL-u. O tome zašto je ta izjava sporna smo i mi pisali u ranijem tekstu.

Istri se izjava nije svidjela

Dalićevu izjavu je na engleski preveo i objavio X profil koji se krije iza nadimka The Croatian Lad, a u komentarima ispod te objave oglasio se i službeni profil Istre 1961, jednog od klubova koje je Dalić direktno spomenuo u izjavi.

Iz Istre su kao komentar ostavili samo emotikon cirkusa, ali i bez nekog detaljnijeg konteksta vrlo je jasno što misle o ovoj Dalićevoj izjavi. Nije Istra jedina, i ostali koji su se javili u komentarima zauzeli su stranu klubova, a ne Zlatka Dalića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.