Italija s igračem manje remizirala s Belgijom, Francuska zabila četiri gola u pobjedi

Foto: EPA

U ČETVRTAK navečer odigrane su dvije utakmice skupine 2 trećeg kola elitnog ranga Lige nacija. Italija i Belgija remizirale su 2:2 na stadionu Olimpico u Rimu, dok je Francuska pobijedila Izrael 1:4 u Budimpešti, gdje su Izraelci bili domaćin. Talijani su tako nakon tri susreta jedini i dalje neporaženi u skupini, koju predvode sa sedam bodova. Francuzi imaju šest bodova, Belgijanci četiri, a Izraelci su i dalje na nuli.

Italija - Belgija 2:2

Italija je pod vodstvom izbornika Luciana Spallettija imala dva pogotka prednosti nakon što su se u listu strijelaca upisali Andrea Cambiaso u prvoj i Mateo Retegui u 24. minuti. Nakon odličnog otvaranja susreta, u 38. minuti ostali su s desetoricom jer je Lorenzo Pellegrini zbog oštrog klizećeg starta dobio direktan crveni karton.

Belgija je brojčanu prednost iskoristila do kraja prvog poluvremena. Momčad izbornika Domenica Tedesca smanjila je zaostatak u 42. minuti zahvaljujući sjajno uigranoj akciji koju je Maxim De Cuyper pretvorio u pogodak. Gol za konačnih 2:2 postigao je Leandro Trossard u 61. minuti.

Izrael - Francuska 1:4

Izabranici Didiera Deschampsa također su rano poveli golom Eduarda Camavinge iz sedme minute, a Izrael je izjednačio u 24. minuti preko Omrija Gandelmana. Francuzi, međutim, nisu dopustili iznenađenje.

Christopher Nkunku svega četiri minute nakon izjednačenja vratio je prednost svojoj momčadi, dok su Matteo Guendouzi i Bradley Barcola u završnici utakmice, u 87. i 89. minuti, donijeli rezultatski uvjerljivu pobjedu Francuskoj.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.