Ivanušec uoči uzvrata s Astanom: Svašta se može dogoditi, opreza nikad dosta

Screenshot: GNK Dinamo YouTube

DINAMO je otputovao u Kazahstan, gdje će u srijedu u 16 sati po hrvatskom vremenu protiv Astane igrati uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka. Hrvatski prvak u prvoj utakmici odigranoj na Maksimiru slavio je 4:0. Luka Ivanušec zabio je tri gola u toj utakmici, a danas je najavio uzvrat.

"Prije svega moramo biti ozbiljni. Možemo igrati malo opuštenije, ali treba biti ozbiljan. Svašta se može dogoditi, opreza nikad dosta", započeo je Ivanušec. "Zasad se nismo posebno pripremali. Imali smo gostovanje u Istri, nakon kojeg smo imali regeneraciju. Idemo dva dana ranije u Kazahstan pa ćemo se pripremati. Bit ćemo spremni za utakmicu", dodao je.

"Nažalost, u novu sezonu ušli smo s porazom. Bilo je važno pobijediti Istru, pokazali smo da smo ozbiljna ekipa s novim igračima koji su se dobro uklopili", rekao je Ivanušec pa odgovorio na pitanje razmišljaju li već o AEK-u, idućem protivniku na putu za Ligu prvaka: "Ne, maksimalno smo fokusirani. Moramo biti koncentrirani."

"Puno je putovanja, puno se trošimo, ali kadar je širok"

"Dobro igramo, fizički dobro djelujemo. Puno je putovanja, puno se trošimo, ali kadar je širok. Zasad sve dobro izgleda", smatra Ivanušec, zadovoljan vlastitim učinkom od četiri gola i jedne asistencije na početku sezone.

"Uvijek nešto može zalutati, ali mislim da smo preozbiljna ekipa da bismo prokockali takvu prednost", rekao je Ivanušec na pitanje može li ih Astana iznenaditi, dok je poručio kako ih SuperSport HNL i europske utakmice jednako motiviraju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.