Iz Neftchija poručuju: Zadovoljio bi nas remi na Maksimiru

NAKON što su sinoć odradili trening na Maksimiru, igrači i stožer Neftchija održali su press konferenciju u 22 sata. Svi su se složili da nisu htjeli Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka, no uvjereni su da mogu proći dalje.



Ovo je Dinamo koji šesti put uzastopce napada Ligu prvaka
 

"Dobili smo jakog suparnika, ali smo već prije postavili naš cilj. To je prolazak dalje, bez obzira na ždrijeb. Ništa se nije promijenilo nakon što smo izvukli Dinamo", rekao je trener Neftchija Arif Asidov.

S trenerom su se složila dva igrača koja su izašla pred novinare - Igor Mitreski i Ruslan Abišov.

"Jako poštujemo Dinamo i nismo ih željeli. Igrat ćemo otvoreno i na pobjedu i vjerujem da možemo pružiti kvalitetnu partiju i u Baku se vratiti s dobrim rezultatom", kaže Makedonac Mitreski dok Abišov dodaje:

"Dinamo je kvalitetna ekipa, ali smo se dobro pripremili za utakmicu. Vjerujem da ovdje možemo do dobrog rezultata pa kod kuće proći dalje."

Što bi bio dobar rezultat za prvaka Azerbejdžana u prvoj utakmici?

"Ja sam optimist. Dobro bi bilo da pobijedimo, ali ni remi nije loš. U gostima je uvijek teško igrati pa bi nas neriješeni rezultat zadovoljio", kaže Mitrevski.

Novinari su na kraju pitali trener Asidova zašto je presica organizirana u 22 sata.

"Sutra će nakon utakmice presica biti u isto vrijeme pa je ovo priprema. Kao što se igrači spremaju za utakmicu, tako se trebaju i novinari", našalio se Asidov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.