Izabrali ste najlošijeg dinamovca u katastrofalnom porazu od Bayerna

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Na gostovanju u Münchenu kod Bayerna poražen je 9:2 i tako je postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je u jednoj utakmici primio devet pogodaka. Nakon utakmice objavili smo anketu u kojoj ste mogli ocjenjivati sve igrače te trenera Sergeja Jakirovića.

Najvišu ocjenu (2.8) dobio je golman Ivan Nevistić unatoč tome što je primio devet pogodaka. Četiri pogotka postigao je Harry Kane, dva Michael Olise, a po jedan Raphael Guerreiro, Leroy Sane i Leon Goretzka. Dinamove golove početkom drugog dijela, kojima su smanjili na 3:2, zabili su Bruno Petković i Takuya Ogiwara.

Jakirović dobio najlošiju ocjenu

Drugu najvišu ocjenu dobio je Luka Stojković (2.3), koji je ušao na poluvremenu, dok je treće mjesto zauzeo Ogiwara (2.2). Najlošije ocijenjen je trener Sergej Jakirović (1.5), a iznad njega su Stefan Ristovski, Sandro Kulenović i Marko Rog (1.7).

Podsjetimo, na pitanje boji li se reakcije vodstva Dinama, Jakirović je na konferenciji za medije rekao: "To nije pitanje za mene. Ja sam stvarno prošao sito i rešeto, svjestan sam nekih stvari, neka udare slobodno po meni, ali radim posao najbolje što mogu. Ako vidim da me momčad ne prati, sam ću to riješiti."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.