Izbornik BiH: Onaj tko misli da imamo bolje igrače živi u zabludi

Foto: EPA

MEDIJI iz Bosne i Hercegovine aktualne kvalifikacije za Europsko prvenstvo nazivaju najneuspješnijima u povijesti zemlje. BiH nije izborila Euro, no imat će priliku to napraviti kroz Ligu nacija. Prije te misije još mora odigrati utakmicu protiv Slovačke.

Nju je najavio izbornik reprezentacije Savo Milošević osvrnuvši se i na nedavnih 1:4 protiv Luksemburga. Kao pozitivnu iz tog poraza istaknuo je želju pojedinaca da "idu preko granica svojih mogućnosti", no nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

Milošević: Razumijem da se navijači ljute

"Nikom porazi nisu ugodni, a meni najmanje. Meni sve ovo ne treba, ali nitko nije rekao da će put biti lagan. Protiv Luksemburga smo igrali bez petorice ili šestorice igrača i razumijem da se navijači ljute", rekao je i dodao da se ne opterećuje time što je sastav za ogled s Luksemburgom procurio prije početka susreta:

"Meni to ništa ne znači, nemam ni vremena ni energije da se tim bavim. Ne mislim da to pomaže ili odmaže, te su stvari u drugom planu. Onaj tko misli da imamo bolje igrače živi u zabludi. Pretresli smo sve, imao sam tri popisa, ali to je to što imamo. Ne govorim napamet."

Na pitanje razmišlja li o mogućem otkazu nakon sutrašnje utakmice u Zenici rekao je:

" Ako javnost zatraži da idem, to nije nikakav problem. Odlazim ujutro."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.