Izbornik hrvatske futsal reprezentacije: Moramo dignuti glave. Čeka nas Brazil

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA futsal reprezentacija izgubila je 1:2 od Tajlanda u prvoj utakmici skupine B Svjetskog prvenstva. Ronnachai Jungwongsuk i Muhammad Osamanmusa zabili su za Tajlanđane, dok je za Hrvatsku pogodio Antonio Sekulić. Utakmicu je prokomentirao izbornik hrvatske reprezentacije Marinko Mavrović

"Moramo dići glave, čeka nas Brazil"

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. Žao mi je jako jer smo odigrali dobro prvo poluvrijeme. Primili smo gol iz situacije koja nam se ne smije događati, nakon toga smo ušli nervozno u drugo poluvrijeme i ušli u probleme s akumuliranim prekršajima. Imali smo svoje šanse, ali sada moramo dići glave gore, čeka nas težak meč protiv Brazila", rekao je izbornik Mavrović.

Moramo se okrenuti sljedećim utakmicama, Brazil je veliki favoriti, ali mi moramo tražiti svoju šansu. Ovo je poraz s minimalnom razlikom što može puno značiti na kraju za najboljeg trećeplasiranog. Jako je bitna gol razlika", dodao je.

Hrvatska se na Svjetsko prvenstvo u futsalu plasirala nakon 24 godine bez nastupa. U skupini ju čekaju još utakmice protiv Brazila u utorak i protiv Kube u subotu. Svjetsko prvenstvo igra se u Uzbekistanu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.