Izbornik Italije napao novinara nakon Hrvatske. U 2 ujutro ga je nazvao i ispričao se

Foto: Epa

ITALIJA je u ponedjeljak u dramatičnom dvoboju zadnjeg kola po skupinama remizirala s Hrvatskom 1:1 i tako ju je izbacila s Eura. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, no u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije.

Na press konferenciji nakon utakmice bio je talijanski izbornik Luciano Spalletti, koji je potpuno izgubio živce nakon prvog pitanja talijanskih novinara. Spalletti je odgovarao skoro deset minuta, bio je vrlo emotivan, govorio je o ljubavi, hrabrosti...

Spalletti nazvao novinara u 2 ujutro da mu se ispriča

Na pitanje talijanskog kolege Darija Riccija s Radija 24 ''je li se za formaciju 5-3-2 odlučio jer je želio podilaziti igračima ili je to bio pakt s njima", Spalletti je poludio i uslijedio je monolog zbog kojeg se kasnije Ricci ispričavao svojim slušateljima. No, nakon što se smirio, Spalletti je nabavio broj Riccija i nazvao ga je u 2 ujutro kako bi mu se ispričao zbog verbalnog napada.

''U 2 ujutro primio sam telefonski poziv s broja koji nisam prepoznao. Mislio sam da je krivi broj ili spam, ali čuo sam kako netko kaže: 'Zdravo Dario, ovdje Luciano'. Ne poznajem nikoga tko se zove Luciano, a da ima moj broj. Trebalo mi je malo da shvatim da je s druge strane Spalletti i da mu je ured za medije dao moj broj", rekao je Ricci pa je nastavio:


"Nekoliko puta se ispričao zbog korištenog tona. Na kraju smo sve raščistili.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.