Izbornik Senegala nakon poraza od Nizozemske: Utakmica protiv Katara nam je finale

Foto: EPA

NIZOZEMSKA je u utakmici 1. kola skupine A Svjetskog prvenstva pobijedila Senegal 2:0 i izjednačila se s Ekvadorom na prvome mjestu. Momčad Louisa van Gaala slavila je golovima Codyja Gakpa u 85. te Klaassena u devetoj minuti sudačke nadoknade. Utakmicu je po završetku komentirao Aliou Cisse, izbornik Senegala.

"Bila je to utakmica na visokoj razini, vrlo komplicirana, ali prilično izjednačena, po mom mišljenju, rezultat ne odražava stanje na terenu. Jako sam ponosan na svoje dečke. Na nama je da se dobro pripremimo za drugu utakmicu koja će već biti odlučujuća jer kad izgubiš prvu utakmicu, druga postaje finale. Utakmica protiv Katara bit će prekretnica za Senegal", rekao je Cisse pa dodao:

"Krivac za poraz? Ja sam sigurno krivac kao trener. Imali smo dvije ili tri prilike. Ali nogomet se temelji na učinkovitosti. Sveukupno, stvorili smo dobre situacije, nastavit ćemo raditi na poboljšanju tih situacija. Nije sve bilo loše. Vratar Mendy? Nisam pregledao video, ne znam, moram pregledati pa ću onda reći svoj sud."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.