Izbornik Španjolske predvidio kaos u Dortmundu: "Možda će zbog toga prekinuti turnir"

Foto: Epa

UTAKMICA osmine finala Europskog prvenstva između Njemačke i Danske (2:0) u Dortmundu prekinuta je nakon 35 minuta zbog jakog grmljavinskog nevremena. Glavni sudac utakmice, Englez Michael Oliver prekinuo je susret kada se začulo nekoliko udara groma, a u tom dijelu Njemačke izdano je i upozorenje za to.

Uskoro je stadion zasut obilnom kišom, ali i tučom u kojoj su bile čestice veličine ping-pong loptice. Svi navijači sakrili su se ispod natkrivenog dijela stadiona i čekali da se vrijeme smiri. S krova stadiona kiša se slijevala kao u vodopadu. Kad je postalo prilično opasno stajati na terenu, Oliver je uputio igrače obje momčadi u svlačionicu, a utakmica se nastavila nakon 15-ak minuta kad se vrijeme smirilo. 

De la Fuente predvidio što će se dogoditi

Njemačka će tako ići na boljeg iz susreta Španjolske i Gruzije, koji će se igrati večeras od 21 sat, a zanimljivo, izbornik Furije Luis de la Fuente prije nego li je nevrijeme pogodilo Dortmund na presici je predvidio da bi se nešto slično moglo dogoditi. 

''Ne želimo preskakati utakmice. Oni prvo moraju pobijediti Dansku, a mi moramo proći Gruziju. Tko zna što će se dogoditi do utakmice četvrtfinala. Možda će se zbog nevremena prekinuti natjecanje", nasmijao se De la Fuente. No predvidio je što će se dogoditi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.