Jakirović: Cordoba ima moć, ali mučimo se s jezikom

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je pobijedio Šibenik 3:0 na Maksimiru u utakmici trećeg kola SuperSport HNL-a. Golove su zabili Stefan Ristovski, Dario Špikić i Sandro Kulenović. Na susret se osvrnuo Dinamov trener Sergej Jakirović.

Jakirović: Zaslužena pobjeda

"Čestitam dečkima na ozbiljnom pristupu. Imali smo utakmicu pod kontrolom, visoki posjed s dvije greške u našoj obrani, Šibenik je imao dvije lijepe situacije. Kad smo zabili prvi gol, bilo je lakše, spustili su se u blok, igrali smo kroz sredinu, što nije bio plan. Ali uspjeli smo sve iskontrolirati, zabili smo dva gola, imali smo još šansi i na kraju zasluženo pobijedili", rekao je u uvodu pa se osvrnuo na ozljede Arijana Ademija i Marka Pjace:

"Ademi je dobio udarac u gležanj, izašao je iz igre da se nešto ne zakomplicira. Pjaca je na treningu dobio udarac u petu, nismo htjeli riskirati."

"Cordoba ima moć"

Dinamo je danas zaigrao u sustavu s trojicom u obrani. "Nismo slučajno igrali u tom sustavu. Imamo dosta igrača koji to mogu igrati. Htjeli smo što više igrača u završnici, zato smo tako igrali, da imamo i bolju stabilnost u obrani. To je uvijek jedna od opcija", objasnio je.

Za Dinamo je protiv Šibenika debitirao Kolumbijac Juan Cordoba, o kojem Jakirović kaže: "Sve što smo skautirali, on pokazuje. Eksplozivan, brz, dobar udarac, najveća prepreka je jezična barijera, tu se snalazimo. Ne treba odmah očekivati čuda, ali ima moć, bit će nam od pomoći."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.