Jakirović otpisao još jednog igrača?

Foto: GNK Dinamo

DINAMO je otputovao u Kazahstan na utakmicu s Astanom (četvrtak, 16:30 sati) u petom kolu Konferencijske lige. Prvi put ove sezone u zapisniku europske utakmice neće biti Joaquina Sose, 21-godišnjeg urugvajskog braniča. 

Sosa, koji je ljetos stigao u Dinamo iz Bologne na posudbu s pravom otkupa, odigrao je samo 192 minute ove sezone. Dvije cijele utakmice je odigrao u Kupu, a u hrvatskoj ligi je skupio samo 12 minuta u pobjedi protiv Istre prije mjesec i pol. Dinamo je početkom sezone muku mučio sa stoperskom pozicijom i Sosu se predstavljalo kao potencijalno rješenje na toj poziciji. Prema više izvora, on je bio želja baš trenera Jakirovića koji je bio vrlo zadovoljan odrađenim poslom.

Čini se da je trener Sergej Jakirović sada potpuno otpisao Urugvajca. U posljednje dvije utakmice protiv Rijeke i Osijeka nije bio ni na klupi, a potom ga nije poveo ni u Kazahstan. 

Sosa će se tako vjerojatno priključiti Bogdanu Mihajličenku, otpisanom ukrajinskom beku, na treninzima juniora. U Bolognu bi se mogao vratiti već u siječnju. Talijanski klub doveo ga je prije godinu i pol iz urugvajskog Nacionala za milijun eura. Prošle sezone je odigrao deset utakmica u talijanskoj ligi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.