Jakirović se oglasio nakon što mu je Bjelica zahvalio i posvetio bod protiv Monaca

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

MALO je nedostajalo Nenadu Bjelici da i u drugom mandatu u Dinamu prvi meč u glavnoj fazi Lige prvaka obilježi velikom pobjedom. Prije pet godina je na Maksimiru srušio Atalantu 4:0, a sada je do pred kraj utakmice protiv Monaca vodio 2:0. Ipak, završilo je 2:2.

Bjelica je oduševio time što je nakon ispuštenog trijumfa slavio kolegu kojeg je prošli tjedan naslijedio. Naime, Sergej Jakirović je dobio otkaz nakon što je u prvom kolu Lige prvaka kod Bayerna doživio katastrofu. Izgubio je 9:2, što je najgori poraz u povijesti Dinama.

Jakirovićev odgovor Bjelici

Bjelicu je nakon remija protiv Monaca stručni komentator Tomislav Ivković pitao ima li prethodnik Jakirović zasluge za ovaj rezultat. Povratnik na Dinamovu klupu je odgovorio: "Najveće zasluge su njegove. Ovo je on pripremao, selektirao i trenirao ovu momčadi, ja ne bih mogao voditi igrače bez njega.

Jakirović je nedugo potom javno odgovorio Bjelici. Objavio je dva storyja na Instagramu. Na jednoj je objavio Bjeličin citat, a u drugom stavio tri emotikona pljeskanja i označio profil novog Dinamova trenera. Jakirović i Bjelica su u dobrim odnosima kroz cijelu karijeru, a sada se to i potvrdilo.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.