Je li Joselu otkrio da će Španjolska u subotu igrati prljavo na Modrića?

Foto: Profimedia

JOSELU (34) je slučajni i senzacionalni heroj Realove sezone i duple krune. Veteranski napadač, doveden prošlog ljeta na posudbu iz drugoligaša Espanyola samo zato što je šokantnim Benzeminim odlaskom Real ostao bez špica, na kraju je postigao važnih 17 golova za osvajanje La Lige i Lige prvaka. Njegova dva gola u završnici uzvrata polufinala LP-a protiv Bayerna za preokret i pobjedu vrijednu finala, i to nakon što je nešto ranije ušao s klupe, nezaboravni su. Joselu je neočekivano sjajnu sezonu u Realu odigrao tako da je pozvan na Euro iako je izbornik Luis de la Fuente potpuno pomladio momčad. 

S obzirom na to da Španjolska otvara EP u subotu u 18 sati protiv Hrvatske, španjolski novinari su Joselua zamolili za komentar o kapetanu suparnika, koji je ujedno Joseluov omiljeni klupski suigrač. Napadač Španjolske je rekao: "Luka Modrić je najbolji. Ima nevjerojatne želju i duh. Sjajan je kao suigrač. Iako mi je ovo bila prva sezona u Realu, on me je tretirao kao da sam mu član obitelji. Za njega imam samo riječi velike zahvalnosti. Kao nogometaš, jedan je od najboljih veznjaka u povijesti. Naravno, najvažniji je igrač Hrvatske. Ipak, može ga se zaustaviti. Luku možemo izbaciti iz igre tako da ga iziritiramo, živciramo. On je osjetljiv."

Ovakva Joseluova najava prilično je kontroverzna jer implicira da bi Španolska mogla ići nesportski na Modrića kako bi ga neutralizirala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.