Jedan igrač otpao s popisa hrvatske reprezentacije

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija u rujnu je na gostovanju izgubila od Portugala (2:1) u prvom kolu Lige nacija, dok je u drugom na osječkoj Opus Areni slavila protiv Poljske (1:0). Hrvatskoj idući susret slijedi 12. listopada protiv Škotske u trećem kolu Lige nacija, a tri dana kasnije čeka je nova utakmica s Poljskom.

Sa Škotskom će naša reprezentacija igrati na Maksimiru u Zagrebu, a s Poljacima na gostovanju u Varšavi. Izbornik Zlatko Dalić sada je objavio novi popis igrača na koje će računati u iduće dvije utakmice reprezentacije. Jedini igrač koji je ispao s popisa je Augsburgov čuvar mreže Nediljko Labrović.

Zamijenio ga Ivušić

Sinjanin je ovog ljeta prešao u bundesligaški klub iz Rijeke i na vratima Augsburga otad upisao pet nastupa, u kojima je primio 11 golova. Dalić je očito trenutno naklonjeniji golmanu ciparskog Pafosa Ivici Ivušiću, koji se vratio na popis umjesto Labrovića.

Najveća novost na popisu je povratak Mislava Oršića. Oporavljeni Nikola Vlašić dobio je pretpoziv, kao i mladi stoper Hajduka Dominik Prpić. Na pretpozivu su još Labrović, Marco Pašalić, Toni Fruk i Robert Ljubičić.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.