Jedan od čelnika Bayerna napadnut i opljačkan u Barceloni

Screenshot: X

BAYERN danas gostuje kod Barcelone u sklopu trećeg kola Lige prvaka, a momčad, stožer i cijela delegacija Bayerna u Španjolsku su stigli još jučer. Jedan od čelnika bavarskog kluba neće po dobrom pamtiti gostovanje u Kataloniji. Naime, kako navode španjolski mediji, neimenovani visoki dužnosnik Bayerna je jučer navečer napadnu i opljačkan na ulicama Barcelone.

Prema pisanju portala ElCaso.cat napada se dogodio na aveniji El Litoral u dijelu grada Sant Marti, a u pljački je direktor ostao bez svojeg iPhonea 15, skupocjenog sata i novčanika. Direktor Bayerna je šetao gradom i pričao na mobitel, a onda mu je prišao nepoznati mladić.

Započeo je s njim priču te ga uspio omesti i ukrasti mu sve vrijedno što je imao kod sebe. Kad je primijetio da je opljačkan, direktor Bayerna više nije mogao sustići lopova koji je odmaknuo. Nazvao je policiju i prijavio slučaj, a angažirana je i posebna jedinica specijalizirana za krađu skupocjenih satova. Ipak, policija je dala do znanja da se ovakvi slučajevi jako rijetko završe sretno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.