Jeličić: Dinamo će biti prvak do zime

Foto: Screenshot (MaxSport)

HRVATSKI prvak Dinamo startao je s dvije pobjede u prva dva kola SuperSport HNL-a. Modri su u prvome kolu pobijedili Istru 1961 5:0, a u drugom su u derbiju na Opus Areni savladali Osijek 2:1 u 95. minuti. U sljedećem kolu Dinamo dočekuje Šibenik, koji je također krenuo s dvije pobjede. Dinamo je tu veliki favorit, a MaxSportov analitičar Joško Jeličić tvrdi da će zagrebački klub ove sezone bez problema obraniti titulu.

Jeličić govorio o Dinamu

"Znam da profa Jakir to ne voli čuti, ali reći ću ovako. Prošle godine smo imali ligu devet s obzirom na to da je Rudeš ispao nakon pet kola, a uvjeren sam da ćemo ove godine imati ligu devet zato što će Dinamo biti prvak poprilično rano. Očekujem već do zime. Na ovo što su radili prošlo proljeće, pojačali su i proširili svoj roster. Uvjeren sam da bi se dvije ekipe Dinama borile za prvo mjesto u HNL-u, uz dužno poštovanje ostalima."

Jakirović: Idemo po tri boda protiv Šibenika

Podsjetimo, Dinamo je pobijedio Osijek 2:1 u utakmici drugog kola SuperSport HNL-a na Opus Areni. Domaćini su poveli pogotkom Pedra Lime, dok su gosti poravnali golom Arbera Hoxhe. Junak je bio Stefan Ristovski, koji je u 95. minuti zabio za pobjedu. Dinamov trener Sergej Jakirović nakon pobjede u Osijeku najavio je Šibenik koji dijeli prvo mjesto s njegovom momčadi:

"Apsolutno zasluženo, teško je igrati u Osijeku, oni su sve uspjeli zatvoriti i sada protiv Slavena dobiti utakmicu. Nije to kao prijašnjih godina, da netko otpadne do Velike Gospe. Poslali su poruku svim konkurentima - mi želimo tri boda."

🎙️ Joško Jeličić: 'Dinamo će biti prvak već do zime, dvije njegove momčadi bi se borile za naslov prvaka. Prošle sezone smo imali ligu devet jer je Rudeš ispao nakon pet kola, a ove sezone ćemo imati ligu devet jer će Dinamo vrlo rano uzeti naslov'. #StudioHNL #SuperSportHNL #HRnogomet

Posted by HRnogomet on Tuesday, August 13, 2024

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.