Jeličić o Dinamu: Imaš šest skupo plaćenih krila, a ti igraš sustav bez krila

Foto: Luka Stanzl/Emica Elvedji/PIXSELL

OSIJEK je pobijedio Dinamo 2:4 u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru. Dva gola za Osijek zabio je Arnel Jakupović, a po jedan su dali Hernani i Roko Jurišić. Za Dinamo je dvaput pogodio Marko Pjaca. Momčad Nenada Bjelice ovime je povezala dvije utakmice bez pobjede u prvenstvu. Vodeći Hajduk joj je pobjegao na sedam bodova razlike. Utakmicu je komentirao Joško Jeličić na Max Sport televiziji.

"Dinamovi braniči boje se dubine"

"Ako imaš šest krila koji su najskuplje plaćeni, a igraš bez krila... Teško je igračima koji ne igraju uspostaviti prepoznatljivost i nametnuti se. U ovoj utakmici Dinamo nije imao svježinu, ali vidjeli smo svu limitiranost obrambenih igrača. Boje se dubine jer su svjesni svojih slabosti.

Hoxha nije igrao na svojoj poziciji, Pjaca je igrao iza napadača, iako je krilo. Dinamo cijelo prvenstvo ne dovodi krila u poziciju da stvaraju višak. Odgovornost je na treneru. Momčad mora doći do ideje kako igrati i rotirati momčad, što će biti jako teško jer imaju još dodatne dvije utakmice u Ligi prvaka. 

Znam da Bernauer nema nijednog mišića na tijelu, ali ne smiješ ovako lagano pasti kao kod drugog gola. Onda u drugoj situaciji ima priliku izbiti loptu u aut, ali ju je izbio u opasnu zonu i protivnik je uzima. Mmaee je trebao nakon toga izaći i napraviti prekršaj izvan kaznenog prostora i sve bi riješio, ali nije to napravio", rekao je Jeličić.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.