Jeličić o igraču Hajduka: Ima IQ u visini zimske temperature

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

JOŠKO JELIČIĆ (53) se vratio TV poslu. Počeo je komentirati SuperSport HNL u novoj sezoni kao stručni komentator MAXSporta. S njim je kao pojačanje timu stigao i legendarni Hajdukov kapetan Hrvoje Vejić (47). Jeličić je ovog ljeta radio kao stručni komentator za Europsko prvenstvo na HRT-u, no odustao je nakon što je Hrvatska ispala u skupini natjecanja. Sada je u prvoj emisiji dosta govorio o Hajduku i dolasku Gennara Gattusa u Split.

"Gattuso će donijeti red u svlačionicu koji je Hajduku potreban. Sigurno se neće pušiti na zadnjim sjedalima u autobusu kad se ide s gostovanja i neće se kartati s trenerom Karoglanom. Jako je važno da Gattuso dobije vremena za proces. Dobio je samo dva igrača, Bambu i Rakitića, u odnosu na prošlu sezonu. Prošle sezone su se grlili od sreće kad bi imali korner, toliko su loše izgledali. Treba biti razuman i dati Gattusu vremena", rekao je Jeličić.

Udario po Moufiju

Komentirao je Jeličić i pojedine igrače Hajduka, a najžešće je udario po Fahdu Moufiju, i to nakon što je prikazana snimka na kojoj se vidi da je Moufi prelako pao nakon jednog duela s namjerom da iznudi prekršaj. "Moufi? Ima nogometni IQ na razini zimske temperature. Ovo što je napravio, to u prosjeku napravi sedam puta po utakmici. Pada... Što da kažem...", rekao je Jeličić.

Podsjetimo, Fahd Moufi je 27-godišnji desni bek, koji je u Hajduk stigao prošlog ljeta kao slobodan igrač. Prije toga je igrao u portugalskom Portimonenseu i Tondeli te za drugu momčad Lyona. Od dolaska u Hajduk sakupio je 37 nastupa i u tom periodu namjestio dva gola. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.