Ješe: Dinamo mora dovesti neko jako ime

Screenshot: HRT

VEDRAN JEŠE, bivši nogometaš koji je igrao u Zagrebu s kojim je osvojio prvenstvo te u Dinamu, a dva nastupa je upisao i za hrvatsku reprezentaciju, prokomentirao je u HRT-ovom studiju situaciju oko Dinama i smjene trenera Sergeja Jakirovića. Podsjetimo, Dinamo je jučer smijenio trenera nakon što je momčad upala u rezultatski negativan niz. Nakon ligaškog remija s Rijekom (1:1) poražena je u Maksimiru od Hajduka (0:1), a onda i od Bayerna (2:9) na otvaranju Lige prvaka.

Momčad će neko vrijeme voditi njegov pomoćnik Sandro Perković, a klub je u potrazi za trajnim trenerskim rješenjem. Spominjali su se Niko Kovač i Željko Sopić, govorilo se i o mogućem povratku Igora Bišćana, ali i Nenada Bjelice, no potraga za Jakirovićevim nasljednikom tek je krenula i treba vidjeti tko će prihvatiti voditi momčad u delikatnom trenutku.

Ješe smatra da Jakirovića nije trebalo smijeniti

"Nisam pobornik smjena bez obzira na posljednje tri utakmice. Mislim da je dosta dobrih stvari napravio prošle sezone, ali nažalost takav je nogomet. Igrači i treneri se pamte po posljednjoj utakmici. Igrali su s 'krivom' ekipom u prvom kolu, Nijemci jednostavno melju i gaze do kraja. Igrali su prvu utakmicu na svom stadionu, imali su lošu sezonu i na kraju su demolirali Dinamo", komentirao je Ješe i dodao:

"Prevelika razlika u kvaliteti i Dinamo nije mogao proći lošije, obrana je bila loša, na kraju mi je žao prijatelja, igrali smo zajedno, ali pronaći će on drugi posao. Očekivano, s obzirom na to da se radi o Dinamu."

"Dinamo mora dovesti neko jako ime. Ova imena što se vrte po novinama, to je sve rekla-kazala. Bilo bi dobro da dođe netko tko teži igri, tko teži nadigravanju za gol više, a ne neki defenzivni trener. S obzirom na Dinamo i kvalitetu ekipe trener će donijeti i novu energiju", zaključio je Ješe.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.