Joseluova poruka Carvajalu: Pišem ovo kroz suze. Radije bih da se dogodilo meni

Foto: EPA

REAL MADRID je na stadionu Santiago Bernabeu pobijedio Villarreal 2:0 u devetome kolu La Lige. Strijelci za madridsku momčad bili su Federico Valverde u 14. i Vinicius Junior u 73. minuti. No, igrači Carla Ancelottija nisu slavili pobjedu zbog teške ozljede Danija Carvajala u sudačkoj nadoknadi.

Španjolski bočni igrač zakasnio je na loptu te je nezgodno udario napadača Villarreala Yeremija Pina. Carvajal je potom pao na travnjak te se od bolova rasplakao kada je stigla liječnička služba. Stadion je napustio u vozilu hitne pomoći, iz kojeg se javio dva sata iza ponoći. Snimku ozljede pogledajte OVDJE.

"Potvrđena mi je ozbiljna ozljeda križnog ligamenta. Moram ići na operaciju i neću igrati nekoliko mjeseci. Već se radujem početku oporavka i da se vratim kao zvijer. Hvala svima na porukama, osjećam se jako voljeno", napisao je 32-godišnji Carvajal.

Joselu: Pišem ti ovo kroz suze i s osjećajem da bih volio da se ovo meni dogodilo

Primio je ogroman broj poruka podrške, kako od navijača tako i od nogometaša. Među onima koji mu žele što brži oporavak je i Joselu (34), Carvajalov reprezentativni suigrač te napadač s kojim je prošle sezone dijelio i svlačionicu Reala.

"Pišem ti ovo kroz suze i s osjećajem da bih volio da se meni dogodilo. Volim te, brate. Uvijek sam uz tebe", napisao je Joselu i na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj se nalazi s Carvajalom.

Joselu je prošle sezone osvojio tri trofeja s Realom

Joselu je bio junior Reala, ali do prošle sezone nije zaigrao za njegovu prvu momčad. Nastupao je za Celtu Vigo, Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover, Stoke City, Deportivo La Corunu, Newcastle i Alaves prije no što je 2023. došao u Real.

Prošla sezona bila mu je sjajna jer je s Realom osvojio Ligu prvaka, La Ligu i španjolski superkup, dok je s reprezentacijom Španjolske osvojio Ligu nacija i Europsko prvenstvo. Potom je ljetos otišao u katarsku Al-Gharafu, za koju je u devet utakmica zabio četiri gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.