Joshua: Hrgović je bio babaroga teške kategorije

Foto: Profimedia

DANIEL DUBOIS (26) i Anthony Joshua (34) na londonskom stadionu Wembleyju 21. rujna borit će se za titulu prvaka teške kategorije po IBF verziji. Podsjetimo, Dubois je u lipnju pobijedio hrvatskog boksača Filipa Hrgovića u borbi za privremenog prvaka. Oleksandr Usik se potom odrekao te titule, pa je Dubois postao neprikosnoveni prvak po IBF-u.

Dubois će titulu prvi put braniti protiv sunarodnjaka. Joshua je u karijeri upisao 28 pobjeda i tri poraza, a borba s Duboisom bit će mu četvrta na Wembleyju, i to pred 80 tisuća gledatelja. Njegovom mlađem suparniku, koji je na omjeru od 21 pobjede i tri poraza, bit će prva. Joshua je uoči meča dao intervju za DAZN. Među ostalim, dotaknuo se borbe Hrgovića i Duboisa.

"Hrgović je bio babaroga teške kategorije"

"Gledam sam borbu uživo. Kao što ste rekli, Hrgović je bio babaroga teške kategorije i ljudi su ga poštovali. Odradio je dobar meč, ali nije bilo dovoljno dobro. Bilo je trenutaka kada se meč okretao na Danielovu pa Hrgovićevu stranu. Bio je to dobar meč", rekao je Joshua.

Joshua smatra da je Dubois odnio pobjedu nad Hrgovićem zbog bolje kondicijske spreme. Vjeruje da bi Dubois nokautirao Hrgovića da hrvatski boksač nije imao problema s posjekotinama. Hrgović je u karijeri na omjeru od 17 pobjeda i jednog poraza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.