Junak Engleske: Kunem se životima svoje djece, rekao sam Palmeru da će mi asistirati

Foto: EPA

OLLIE WATKINS odveo je Englesku u finale Europskog prvenstva golom u 90. minuti za pobjedu protiv Nizozemske od 2:1. Napadač Aston Ville u igru je ušao samo deset minuta ranije umjesto Harryja Kanea, no postigao je sjajan pogodak. Primio je dodavanje Colea Palmera dok mu je na leđima bio Stefan de Vrij, ali je sjajnim udarcem provukao loptu kroz noge svog čuvara i neobranjivo pogodio za veliko slavlje Engleza.

"Čekao sam ovaj trenutak tjednima. Potrebno je puno napornog rada da dođete tu gdje sam ja danas. Oduševljen sam. Kunem se svojim životom i životima svoje djece, rekao sam ranije danas Coleu Palmeru da ćemo ući u igru i da će mi on namjestiti pogodak. To se i dogodilo. Kad sam vidio da ulazi, bio je to najbolji osjećaj ikad", rekao je Watkins nakon utakmice i dodao:

"Bilo je puno kritika na naš račun, ali mi smo u finalu i to je sve što je važno. Imamo taj karakter da se vratimo nakon što potonemo. Čini se da uđemo u brzinu tek kad budemo u zaostatku. Pobjeđivali smo na penale i vraćali se iz zaostataka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.