Juninho u Dohi pregovara s Al Gharafom

KATARSKI nogometni klub Al-Gharafa, koji je do 2004. godine nosio naziv Al-Ittihad, objavio je na svojim internet stranicama da pregovara s brazilskim 34-godišnjim veznjakom Juninhom Pernambucanom.

Navodno bi cijeli transfer trebao koštati oko 2.5 milijuna eura, a zasad nisu poznati detalji oko duljine ugovora koju bi brazilski nogometaš trebao potpisati.

Iako ima ugovor s Lyonom do ljeta 2010. godine, Juninho je ove sezone odlučio promijeniti sredinu nakon osam godina provedenih u klubu.

Juninho, poznat po svojem topovskom izvođenju slobodnih udaraca, je u Lyonu ostavio dubok trag, te je vodio momčad do sedam naslova prvaka u Le Championnatu. Ukupno je postigao 100 golova za Lyon, te je sa 18 postignutih golova u Ligi prvaka najbolji strijelac kluba u povijesti tog najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Kroz povijest su u katarskim klubovima od karijere opraštali brojni vrhunski nogometaši poput Brailca Romarija, Argentinca Gabriela Batistute, te Francuca Marcela Desaillyja i Franka Lebouefa.

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.