UEFA YOUTH LEAGUE

Juniori Hajduka doznali protivnike u Europi, Dinamo kreće iz skupine

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U NYONU je održan ždrijeb prve nokaut runde UEFA Youth League. Hajdukovi juniori na startu natjecanja igrat će protiv prvaka Azerbajdžana, Gabale SC. Ždrijebom je određeno da se prva utakmica igra u Splitu 14. rujna, dok je uzvrat na rasporedu 5. listopada. Pobjednik susreta Hajduk - Gabala ići će na boljeg iz dvoboja kazahstanske Astane i albanske Apolonije. 

Juniori Dinama također će sudjelovati u UEFA Youth Leagueu, natjecanju poznatom i pod nazivom Liga prvaka za mlade, no neće se u početku moći križati s Hajdukom. Dinamovi juniori bit će smješteni u skupinu sa Salzburgom, Chelseajem i Milanom, baš kao i seniori i igrat će normalno u grupnoj fazi natjecanja.

Hajdukovi juniori mogu se plasirati u osminu finala natjecanja ako najprije u dvije utakmice prođu Gabalu, a onda kasnije i boljeg iz dvoboja Astane i Apolonije. Preostat će im još doigravanje za osminu finala protiv jedne od drugoplasiranih momčadi iz skupina. U skupinama, u kojima se natječu juniori Dinama, pobjednici odlaze izravno u osminu finala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.