Jurčić: Željeli smo samo pobijediti, nisam se nadao prolazu



TRENER Dinama nakon poraza od Temišvara izjavio je kako je ljut na igrače zbog naivno primljenih golova i naglasio kako se nije nadao pobjedi Ajaxa.

"Razočaran sam što nismo uspjeli pobijediti i završiti s devet bodova. Pokušali smo na početku s pritiskom, imali smo dvije ili tri lijepe šanse, no pokazalo se da im drugi golman u stvari nije rezervni. Skupio je baš sve što je trebao. Naši protivnici su igrali s liberom, pa nismo mogli previše juriti po bokovima. Etto i Ibanez morali su ostati otraga. Malo sam i ljutit sam na igrače jer smo dobili golove naivno", rekao je Kruno Jurčić nakon utakmice, pa dodao kako se nije nadao pozitivnom raspletu u Amsterdamu.

"Volio bih da smo pobijedili jer bi tad imali svoj mir, no cijelu sezonu imamo problema s realizacijom. Da je bilo devet bodova bio bih jako zadovoljan nastupom u Ligi Uefe, budući da bi podigli koeficijent hrvatskim klubovima. Ovako mislim da je dobro s obzirom na sve okolnosti koje su nas pratile", dodao je trener Dinama, pa na kraju smogao snage i za šalu.

"Možda smo sve bodove osvojili na strani jer smo mali više navijača vani nego kod kuće".

"Nismo se opterećivali utakmicom u Amsterdamu, imali smo prilika i dobru igru, no nismo ih uspjeli okruniti. Primilo smo jeftine golove i nažalost nismo uspjeli", kratko je komentirao Ivica Vrdoljak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.