Juventus u neviđenom transferu doveo brazilskog veznjaka, ali i njegovu djevojku

Foto: Instagram (Douglas Luiz)

BRAZILAC Douglas Luiz (26) novi je igrač Juventusa. Brazilski veznjak stigao je iz Aston Ville, koja ga je hitno morala prodati kako ne bi imala problem s financijskim fair-playom. Villa je dobila od Juventusa veznjaka Enza Barrenecheu (23) i krilnog napadača Samuela Ilinga-Juniora (20) te oko 25 milijuna eura.

Luiz je bio jedan od najboljih veznjaka Premier lige, a prošle sezone je u 53 utakmice zabio deset golova i upisao isto toliko asistencija. Prema Transfermarktu, brazilski reprezentativac vrijedi 70 milijuna eura. Juventusu je vezni red najslabiji dio momčadi i Douglas Luiz bi trebao biti velika nadogradnja.

Juventus doveo i Luizovu djevojku

Osim Luiza, Juventus je kupio i njegovu djevojku Alishu Lehmann (26). Radi se o jednoj od najpopularnijih nogometašica svijeta koja trenutno igra za žensku ekipu Aston Ville. Reprezentativka je Švicarske, za koju je do sada upisala 53 nastupa i zabila devet golova.

Osim što dobro igra nogomet, napadačica je popularna zbog atraktivnog izgleda te ima gotovo 17 milijuna pratitelja na Instagramu. Njezin dolazak u žensku ekipu Juventusa u paketu s Luizom bi bio ne samo nogometni nego i marketinški potez. Luiz je navodno inzistirao na tome da Lehmann bude uključena u njegov transfer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.