Kačavenda: Dinamo je moja najveća ljubav i san svih snova

Foto: GNK Dinamo Zagreb

LUKAS KAČAVENDA (21) je novi igrač Dinama. Hrvatski prvak platio ga je Lokomotivi dva milijuna eura s bonusima, a ugovor je mladi ofenzivac potpisao na tri godine. Prošao je danas liječnički pregled, a zatim je uslijedio potpis ugovora u društvu njegovog agenta Nike Naletilića te Dinamovog sportskog direktora Marka Marića.

Podsjetimo, mladi igrač Lokomotive je već prošlog ljeta trebao postati igrač Dinama, no u redove Modrih stigao je već ozlijeđen nakon što je potrgao ligamente koljena. Stoga do transfera nije odmah došlo, nego je Kačavenda u Dinamo došao na posudbu s dogovorenom otkupnom klauzulom.

Kačavenda se predstavio navijačima

"Presretan sam što sam i službeno postao igrač Dinama. Nažalost, prošla sezona nije bila ni izbliza onakva kakvu sam priželjkivao, ali ove sezone očekujem drugačiju priču. Doista sam se trudio i grizao na pripremama, svjestan sam da se moram boriti za svoju šansu u momčadi, ali ni u jednom trenutku nisam gubio vjeru, stoga se nadam da će mi se sve to uskoro vratiti i da me brzo čeka službeni debi u najdražem dresu.

Dinamo je moja najveća ljubav i san svih snova. Zahvaljujem se stručnom stožeru i kondicijskim trenerima, kao i cijelom klubu na strpljenju i upornosti koju su pokazali u radu sa mnom, a navijačima poručujem da ću na travnjaku dati sve od sebe za sveti dres", rekao je pri potpisivanju Kačavenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.