Kad Vikinzi marširaju: Televizijskog tehničara pregazila cijela NFL momčad

Kad Vikinzi marširaju: Televizijskog tehničara pregazila cijela NFL momčad

Foto: Screenshot Twitter

Znate one scene prije početka utakmica NFL-a, kad domaća momčad uz dim, vatromet i glazbu u punom sprintu istrčava iz svlačionica? E pa tehničar američke televizijske kuće Fox na brutalan način je iz prve ruke imao priliku vidjeti kako to zapravo izgleda.

Nesretni Bernie Beaudry (62) pokušao je pretrčati ispred tunela baš u trenutku kad su nabrijani Vikingsi, kao pušteni s lanca, izletjeli na teren na utkamicu protiv Arizona Cardinalsa. Beaudry ih uopće nije vidio i zamalo se izvukao nakon što ga je igrač Brian Robison uspio izbjeći. No, 193 centimetara visoki i 149 kilograma teški Linval Joseph ga uopće nije vidio i Bernie nije imao nikakvih šanse.

Vikings knock down fox sound guy


U sekundi se našao na tlu i izgledalo je kao da se neće tako brzo pridići.

"To je bila najgluplja stvar koju sam napravio u 20 godina bavljenja ovim poslom. Samo sam vidio dim, nisam imao pojma da će oni izaći u tom trenutku. I onda - bum!", rekao je tehničar, koji je na kraju odlično prošao s razbijenim nosom i uništenim naočalama.


"Natrčao sam se iz tog tunela kroz godine, ali nikad nisam vidio nekoga da tamo stoji. Izgledalo je jako ružno, ali mi je drago da je dobro. Recite mu da mi je jako žao", pravdao se Joseph nakon incidenta.

Beaudryja su liječničke službe zakrpala do početka utakmice, koju je na kraju uspješno odradio. Duhoviti Minnesota Vikingsi najavili su da će mu uoči sljedeće utakmice za utjehu svečano uručiti uramljenu fotografiju sudara s potpisima svih igrača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.