Kako su na ovakvom terenu pala čak tri gola? Pogledajte nemoguće uvjete iz Dalmacije

Foto: NK Omladinac

OMLADINAC iz Vranjica je na svom Facebook profilu objavio izvještaj s utakmice zadnjeg kola jesenskog dijela 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske, u kojoj je svladao stobrečki Primorac rezultatom 3:0. Ono što prvo upada u oko jest stanje terena u Kavi. Nedavno se Lokomotiva žalila na travnjak u Vukovaru, ali ovo što je viđeno u Kavi je toliko grozno da je pravo čudo da su domaćini uspjeli postići čak tri pogotka.

"Sastav trenera Karla Trumbića došao je do zaslužene pobjede u posljednjem prvenstvenom kolu jesenskog dijela sezone. Rani pogoci Ožegovića na ubačaj Vrdoljaka i Radića na asistenciju Puljiza, dok je teren bio u kakvom-takvom stanju, usmjerio je utakmicu prema mirnoj luci. Potop od kiše drugi dio utakmice pretvorio je u borbu u kaljuži, ali to nije smetalo Puljizu da svojim pogotkom zaključi zadnju ovogodišnju pobjedu vranjičkog sastava", objavili su u izvještaju pa dodali:

"Najljepši trenutak utakmice je pogodak koji je postigao Marin Radić 'škaricama' za pljesak malobrojne publike koji su u tom trenutku ugrijali dlanove. Bravo za 'sinove sunca' za pobjedu i borbu po teškim uvjetima što ćete se uvjeriti na slikama."

Pobjeda za kraj jesenskog dijela! NK PRIMORAC (S) - NK OMLADINAC 0:3 Vranjic, SC Kava. Sudac: Jurica Matoš (Solin)....

Objavljuje NK OmladinacSubota, 2. prosinca 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.