Kalinić: Predsjednik kluba je rekao da su Livaja i Lovre najveći problem

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NIKOLA KALINIĆ obratio se novinarima dan nakon što je smijenjen s funkcije sportskog direktora Hajduka. Tvrdi da je ispao žrtveno janje u cijeloj priči, a da su se miševi, koji su unaprijed sve pripremili, sakrili u rupe. Dodao je i da bi se vratio jednog dana na funkciju, ali s drugim ljudima, ne ovima koji sada vode klub.

Baš tim riječima opisao je aktualno stanje u splitskom klubu njegov dojučerašnji igrač i sportski direktor. Osim toga, otkrio je i probleme na relaciji trener Gennaro Gattuso - predsjednik kluba Ivan Bilić, istaknuvši da talijanski stručnjak ne razgovara s prvim čovjekom kluba jer mu je obećao četiri igrača, a nikoga nije doveo.

Kalinić: Bilić je došao srezati troškove

"Mene se po medijima razvlačilo kao da sam vlasnik kluba, ali treba proći još tri odluke da bi se nešto potvrdilo. Smijenili su me, ali predsjednik je samo pijun Nadzornog odbora. Ništa se njega ne pita. Nemam tom čovjeku što zamjeriti, on nije iz nogometa. On je došao srezati troškove. Elez, Lovre, Krovinović, Šarlija - sve ih je htio maknuti. Rekao je da su Livaja i Lovre najveći problemi", rekao je Kalinić i dodao:

"Trener već mjesec dana ne priča sa predsjednikom, jer mu nije doveo četiri pojačanja. Ispao sam žrtveno janje, a oni se miševi sakrili u rupu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.