Kalinića naljutilo pitanje novinara: Jesi li ti pogledao moju zadnju presicu?

Foto: Lukrecija Žderić/Index

HAJDUK na Poljudu službeno predstavlja Gennara Gattusa (46) kao novog trenera. Podsjetimo, splitski klub je u srijedu, 12. lipnja, objavio da će legendarni Talijan povesti momčad u novu sezonu. Potpisao je dvogodišnji ugovor, a momčad će preuzeti od početka priprema. Gattuso je jučer sletio u Split, a na aerodromu su ga, između ostalih, dočekali Bilić i Kalinić.

Odmah na početku je kratko zaiskrilo između Nikole Kalinića i jednog od novinara. Sportskog direktora Hajduka naljutilo je pitanje o tome hoće li Gattuso imati tri mjeseca da nauči hrvatski, jer je tako, tvrdio je kolega, Kalinić najavio na svojoj prvoj presici u novoj ulozi.

Naljutilo ga pitanje

Kalinića je to pitanje naljutilo pa je prekinuo novinara. "Jesi li ti pogledao moju presicu? Što sam ja rekao na zadnjoj konferenciji? Ja sam rekao da ako trener bude Hrvat, neće pričati engleski", rekao je Kalinić o svojoj izjavi.  

Podsjetimo, Kalinića su na spomenutoj presici po dolasku na funkciju sportskog direktora novinari pitali hoće li novi trener Hajduka biti stranac. Ovako je odgovorio: "Ima i stranih kandidata, a ima i domaćih. Ako bude naš trener, neće u svlačionici pričati na engleskom. To mi je smetalo. Stranci imaju tri mjeseca za naučiti jezik. Nije normalno da Hrvat priča engleski u Hajdukovoj svlačionici. Nije ni meni nitko pomagao dok sam igrao vani."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.