Talijanski mediji: Kaos i pokolj u Romi. Jurić se potukao sa svojim igračem

Foto: EPA

POKOLJ. Tako Gazzetta dello Sport naziva ono što se Romi dogodilo kod Fiorentine u devetom kolu Serie A. Roma je izgubila 5:1, a ugledni talijanski sportski medij ističe da je debaklom u Firenci najvjerojatnije zapečaćena sudbina Ivana Jurića. U Italiji iznimno cijenjeni hrvatski trener preuzeo je Romu sredinom rujna, ali čini se da će trajati samo mjesec i pol.

No drugi kultni talijanski sportski list Corriere dello Sport piše o potpunom kaosu i navodnom fizičkom sukobu Jurića s Gianlucom Mancinijem. Jurić je na poluvremenu izvadio braniča iz igre. Pred više svjedoka započeo je najprije verbalni obračun, a na kraju i fizički sukob, o kojem zasad nema više detalja. 

Da situacija nije dobra, ističe Corriere, govori i činjenica da se Mancini nije vratio ni odgledati drugo poluvrijeme, kao i njegov najbolji prijatelj Angelino, kojeg je Jurić izvadio već nakon 32 minute. S obzirom na to da je na poluvremenu rezultat bio aktivan jer je Fiorentina vodila samo 2:1, talijanski mediji ističu žestoku reakciju hrvatskog trenera.

"Nije moguć drugi ishod osim otkaza Juriću"

Gazzetta u drugom tekstu o Juriću piše: "Totalni kolaps Rome. Hrvatski trener je pod velikom prijetnjom otkaza. Drugačiji ishod i nije moguć kad se pogleda gdje je Roma u Italiji i Europi.

Nije slučajnost da je avion gazde kluba Friedkina u New Yorku. Tamo je na odmoru Daniele De Rossi, još uvijek pod ugovorom s Romom. U pozadini se spominje i ime Claudia Ranierija. Omiljenog trenera lakše bi probavili bijesni navijači."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.