UFC

Khabib objavio fotografiju napuklog prsta prije borbe s Gaethjeom

Foto: Screenshot Instagram

DAGESTANAC Khabib Nurmagomedov je u subotu protiv Amerikanca Justina Gaethjea upisao 29. pobjedu u profesionalnoj karijeri i objavio kako se povlači u mirovinu.

Razlog odlaska je obećanje koje je dao majci nakon smrti oca Abdulmanapa u svibnju. Nurmagomedov je u mirovinu otišao bez poraza i kao jedan od najvećih UFC boraca svih vremena.

Nikome prije borbe nije rekao za ozljedu

Na vaganju je Nurmagomedov jedva prešao donju dopuštenu granicu kilaže, činilo se kao da s njim nešto nije u redu, a nakon borbe je predsjednik UFC-a Dana White otkrio o čemu se zapravo radi.

"Čuo sam da je prije tri tjedna slomio stopalo i to nikome nije rekao. Na stopalu ima slomljena dva prsta i jednu kost. On je jedan od najizdržljivijih ljudskih bića na planetu", rekao je White.

Khabibu je dan nakon ozljede nateklo cijelo stopalo

Danas je Khabib na Instagramu objavio fotografije slomljenog stopala, zapravo napuknutog prsta. Dagestanski borac je ozljedu doživio 7. listopada, samo 16 dana prije no što se borio protiv Gaethjea.

Dan nakon što se ozlijedio, Khabibu je nateklo cijelo stopalo, što se vidi na drugoj fotografiji. Kako bi prst zarastao potrebno je četiri do šest tjedana mirovanja, a Khabib je u oktogon ušao nepuna dva i pol tjedna nakon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.