Kladionice objavile koeficijente za Hrvatska - Škotska. Jasno je tko je favorit

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA dočekuje Škotsku u utakmici 3. kola Lige nacija sa statusom favorita. Sugerira to ponuda kladionica na ishod susreta koji se s početkom u 18 sati igra na stadionu u Maksimiru. U treći susret ovosezonskog natjecanja Hrvatska ulazi s pobjedom (1:0) protiv Poljske i porazom (1:2) od Portugala, dok je Škotska bez boda nakon ogleda s istim suparnicima (Poljska 2:3, Portugal 1:2).

"Sigurno je da njihovi rezultati nisu najbolji, ali to ništa ne znači. Naš omjer sa Škotskom nije pozitivan. Saznao sam da imamo samo jednu pobjedu u šest utakmica. To pokazuje koliko nam je teško igrati protiv njih. Uvijek su fanatična i borbena ekipa. Očekuje nas teška utakmica. Naravno, igramo doma pred našim navijačima i prihvaćam ulogu favorita, ali ne očekujem laganu utakmicu. Nadam se da ćemo doći do tri boda koja su nam jako važna", rekao je u najavi utakmice Luka Modrić. 

"Po meni je ključna ta njihova borbenost i fascinantno zajedništvo, u jednu ruku me podsjećaju na nas. Igranje za reprezentaciju im je velika čast, imaju pripadnost prema svojoj zemlji", dodao je kapetan hrvatske reprezentacije i Real Madrida.

Koeficijenti koje su postavile kladionice za današnju utakmicu:

Pobjeda Hrvatske: 1.60
Remi: 4.00
Pobjeda Škotske: 6.00

Podsjetimo, Hrvatska brani srebrnu medalju iz prethodnog izdanja Lige nacija, kada je preko Francuske, Danske i Austrije izborila završni turnir, na kojem je pobijedila Nizozemsku u polufinalu prije finalnog sraza sa Španjolskom. Slavila je Španjolska boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.