Kladionice objavile nove koeficijente za hrvatskog prvaka. Evo kakva je sad situacija

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PODJELA bodova u Jadranskom derbiju između Rijeke i Hajduka u remiju bez golova (0:0) te Dinamova pobjeda 5:1 protiv Lokomotive u susretima 8. kola SuperSport HNL-a uzrokovala je promjene u ponudi kladionica u njihovim opcijama za osvajača titule na kraju sezone. 

Vodeća Rijeka i s njom bodovno izjednačeni drugoplasirani Hajduk nakon ovog kola imaju veće koeficijente nego prije međusobnih 90 minuta. Točnije, šanse da će Rijeka ili Hajduk na kraju sezone slaviti naslov vezane su uz koeficijent 7.00. On je puno manji na to da će trenutačno trećeplasirani Dinamo obraniti titulu.

Tečaj na to izražen je koeficijentom 1.30. Prema kladionicama je Osijek četvrti najveći favorit za naslov.

Favoriti za titulu u SHNL-u prema kladionicama:

Dinamo 1.30
Rijeka, Hajduk 7.00

Osijek 80.0...

Sredinom prošlog mjeseca situacija je bila puno nepovoljnija za Dinamo, iako je prvak i dalje bio najveći favorit za titulu. Koeficijent na to da će obraniti naslov iznosio je 1.45. Istovremeno je na Hajduk iznosio 4.00, na Rijeku 8.00.

U sljedećem ligaškom kolu Dinamo, odnedavno ponovno pod kontrolom trenera Nenada Bjelice, gostuje u Varaždinu, dok će Rijeka u Koprivnicu kod Slaven Belupa. Hajduk će biti domaćin Šibeniku.

Parovi 9. kola SuperSport HNL-a:

petak
18:00 Istra 1961 - Osijek
subota

16:00 Lokomotiva - Gorica
18:30 Slaven Belupo - Rijeka
nedjelja
16:00 Varaždin - Dinamo
18:30 Hajduk - Šibenik
 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.