Klub Krune Jurčića pobijedio u utakmici koja je trajala četiri dana

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

PYRAMIDS, čiji je trener Krunoslav Jurčić, na gostovanju u Alexandriji pobijedio je domaću Smouhu 3:2 u sklopu 28. kola egipatskog prvenstva. Hossam Hassan doveo je Smouhu u vodstvo u 15. minuti iz kaznenog udarca, a Fiston Mayele izjednačio je u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela.

Utakmica započeta u petak prekinuta je u 49. minuti zbog požara na stadionu. Jurčićeva momčad vratila se u Kairo, a zatim je odlučeno da susret mora biti završen u roku od četiri dana. Vratili su se u utorak i završili utakmicu. Mahmoud Marei u 72. i Fagrie Lakay u 79. pogodili su za preokret Pyramidsa, dok je poraz domaćina ublažio Fady Farid u 91. minuti.

Jurčić radi fantastičan posao s Pyramidsom

Jurčić je time nastavio odličan posao na klupi Pyramidsa, koji se nalazi na prvom mjestu egipatske lige sa 65 bodova, 14 više od drugog Al Ahlyja, ali koji je odigrao pet utakmica manje. Hrvatski stručnjak je u veljači preuzeo momčad i u dosadašnjih 20 utakmica ostvario je fantastičnih 15 pobjeda, četiri remija i samo jedan poraz. 

Jurčić je ranije u trenerskoj karijeri vodio Slaven Belupo, Dinamo, Lokomotivu, Maribor, Adanaspor, Al Nassr iz Saudijske Arabije te Baniyas i Al Nasr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.