Klupa Benfice skočila zbog golčine u Beogradu. Pogledajte reakciju trenera

Screenshot: Arena Sport

BENFICA je u prvom kolu pobijedila Crvenu zvezdu u Beogradu 2:1 i došla do prve pobjede u novoj sezoni Lige prvaka. Portugalci su poveli golom Turčina Kerema Akturkoglua u devetoj minuti, a pobjedu su potvrdili golom njegova sunarodnjaka Orkuna Kokcua u 29. minuti. Jedini gol za domaćine zabio je Milson četiri minute prije kraja.

Kokcuov gol bio je impresivan jer je fantastično pogodio iz slobodnog udarca. Stručni stožer i igrači Benfice euforično su proslavili pogodak. Skakali su i slavili dok je trener Bruno Lage (48) ostao nepomično sjediti i zamišljeno gledati u pod, kao da se ništa nije dogodilo.

Lage je portugalski stručnjak koji je ovog ljeta naslijedio njemačkog trenera Rogera Schmidta i tako započeo drugi mandat u Benfici. Ranije u karijeri bio je trener svih mlađih uzrasta Benfice, potom je bio šef Al Ahlijeve akademije, pomoćnik u Sheffield Wednesdayu i Swanseaju, a onda glavni trener druge momčadi Benfice te prvog sastava tijekom 2019. i 2020.

U međuvremenu je vodio Wolverhampton i Botafogo pa se početkom rujna vratio u Benficu, s kojom je 2019. bio osvajač portugalskog prvenstva, a godinu kasnije i nacionalnog superkupa.

Euforično je slavio nakon utakmice

Iako je bio hladan prilikom Kokcuovog pogotka, Lage je bio iznimno veseo nakon utakmice. Na društvenim mrežama objavljena je snimka kako prilazi tribinama beogradskog stadiona i slavi pobjedu s portugalskim navijačima.

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.